Anita Ingeborg Nap Van Droom tot Spetterende Kleurenpracht

Kunstroute Gemeente Renkum
Ieder jaar wordt in het eerste weekend van juni "De Kunstroute" georganiseerd in de gemeente Renkum, die bestaat uit de dorpen Oosterbeek, Wolfheze, Doorwerth, Heveadorp, Heelsum en Renkum. Dit jaar is dat op zaterdag 1 en zondag 2 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

Het is dit jaar de 20e keer dat het wordt gehouden. Alle deelnemers staan in een boekje met hen werk en tekst. Ook wordt de historie vermeld, en een interview met de oudste deelnemer in leeftijd en jaren van deelname: mijn persoontje.

Dus reden genoeg om er een feestje van te maken. Al mijn schilderijen van de afgelopen 2 1/2 jaar zijn weer te zien, in huis zowel als buiten, verenigd met de natuur.
Op zaterdag 1 juni of zondag 2 juni hoop ik iedereen te zien op de Italiaanseweg 7 in Doorwerth

Voor meer informatie: www.kunstroute-renkum.nl

Ik exposeer mijn werk in mijn atelier, mijn huis en in mijn tuin met bos in Doorwerth.
Ook is er in het gemeentehuis in Oosterbeek tijdens kantooruren een expositie met een werk van elke kunstenaar die meedoet. Deelnemers exposeren in eigen atelier of in openbare lokaties, zoals galeries, en schoolwerkplaatsen.

Een routebeschrijving zit in het boekje en is te koop voor 2 euro 50 ncent bij het gemeentehuis, boekhandels, elke winkel die een werk van een kunstenaar in de etalage toont en bij elke kunstenaar thuis. In het gemeentehuis in Oosterbeek is er een overzichtstentoonstelling.
Ontwerp en onderhoud door IW-webdesign. Laatste update 5 mei 2017. Copyright © Studio Anita Nap 2017. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Optimale resolutie 1280 x 1024 en hoger.